Om Elektropartner AB

Elektropartner AB grundades 2014.

Elektropartner AB startade som en enmansfirma för mindre jobb inom renovering, främst kök och badrum.

I slutet av 2016 startade en satsning för expandering och en delägare värvades i januari 2017. Därefter växte företaget snabbt till nuvarande 14 anställda. De flesta anställda kommer från flera av de ledande företagen inom elektrikerbranschen i Stockholm.
Förhoppningen är att fortsätta växa till ett medelstort företag med möjlighet till att leda större projekt men samtidigt behålla hög standard och god kundservice.
Elektropartner strävar efter att arbeta på ett så säkert sätt som möjligt och erbjuder löpande vidareutbildning inom olika områden för anställda. Samtliga anställda har genomgått utbildning och är certifierade inom HLR (hjärt/lungräddning) och första hjälpen.
Allt arbete utförs med störta möjliga hänsyn till miljön och förbrukat material fraktas alltid för återvinning.

Grundprislista & leveransvillkor 2021

Startavgift och timpris

När ELEKTROPARTNER AB åker till ett arbete tas en obligatorisk startavgift ut. I startavgiften ingår 2 timmars arbete, parkeringsavgift och resa till arbetsplatsen inom Stockholm och en 3 mils radie. Startavgiften är densamma om det är 10 minuters arbete eller 2 timmar. Detta är den lägsta debiteringen och kostnad för material ingår ej.

När tiden för startavgiften löpt ut debiteras timpris elektriker för varje påbörjad timma. Elektropartner ABs ordinarie arbetstid är helgfri vardag mellan kl 07.00-16.00.

Alla priser är angivna i SEK.

Artikelnr Artikel Exkl. moms Inkl. moms Ev. Rotpris
10001 Startavgift inkl 2 timmar arbete, resa och parkering. 1400 1750 1225
10002 Timpris elektriker 550 687,5 481,25

ROT-Avdrag

OBS! Fr.o.m 1/1-2016 är ROT-avdraget sänkt till -30% av arbetskostnaden.
Eventuella ROT-avdrag görs direkt på fakturan. Information om ROT-avdrag finns på Skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.
Om Skatteverket efter begäran inte medger, helt eller delvis, utbetalning av ROT-avdraget äger vi rätt att omgående fakturera Er återstående del av arbetskostnaden.

Material

Elektropartner AB använder sig endast av materiel från ledande fabrikat och tillverkare.

Vi köper våra varor från de största elgrossisterna (Elektroskandia och Storel) och debiterar materiel enligt deras rekommenderade prislistor.
Materiel som inte finns med i prislistan debiteras enligt självkostnad +20%.

Miljöavgifter, Sophantering, Återvinning

Elektropartner AB tillhandahåller en miljösorteringstjänst där vi tar med oss förbrukat material och lämnar detta för källsortering och återvinning. Denna tjänst kostar från 250kr/säck och bidrar till ett renare samhälle.

Ansvar, ansvarstid

Elektropartner AB lämnar alltid 2 års ansvarstid på produkter och installationer på utfört arbete om inget annat är överenskommet.
Elektropartner AB frånsäger sig allt ansvar och lämnar inga garantier på materiel som inhandlats i egen regi.
Elektropartner AB äger rätten att göra bedömning av tillhandahållet material och utrustning och eventuellt neka installation om materialet inte anses uppfylla gällande krav och rekommendationer.

Fakturering

Elektropartner AB fakturerar kunden efter utfört arbete och ger en kredittid på 10 dagar till privatpersoner och 30 dagar till företag.

Fasta priser och lokala överenskommelser enligt separata avtal och/eller offert.

Utbildning

ESA-14 Tillträde(Instruerad), Arbete På Väg 1+2, Första hjälpen + HLR, Arbetsplattform 1A, 1B, 3A, 3B, Heta Arbeten, Maxikod, El-Vis, Grundinstallation m.m.